Om os

EBM Scandinavia A/S blev stiftet i 1980 af Flemming Nissen og er blevet en af branchens største succeser. Først og fremmest fordi vi har et stærkt produktudvalg og nogle dygtige, entusiastiske medarbejdere. Derudover har vi gennem årene opbygget et solidt net på over 30 forhandlere fordelt over hele Danmark, så service og tilbehør aldrig er langt væk.

Lige siden de første produkter der var elektroniske kasseapparater og tilbehør til disse, er vores sortiment stille og roligt blevet udvidet og vi kan dække behovene for langt de fleste brancher og skræddersyer idag specifikke kundeløsninger efter behov og ønsker.

Vores hovedområder dækker detail og restaurations branchen, især til små og mellemstore virksomheder, men vi har også leveret specifikke brancheløsninger til f.eks rederier, forlystelsesparker, hoteller, museer osv. Vi kan kort sagt levere alt fra små kasseapparater til skræddersyede totalløsninger til alle brancher.

Hos EBM lægger vi vægt på kvalitet, service og produktkendskab. Derfor finder du ikke os blandt de billigste på markedet, til gengæld kan du regne med at vi også er der, når du har brug for det. Også i fremtiden.